Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Distractie si relaxare   Piscine   CLUBUL SPORTIV CENTRAL AL ARMATEI "STEAUA"
Initiere urmata de performanta


CLUBUL SPORTIV CENTRAL AL ARMATEI "STEAUA" (Piscine)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii
mihai
pentru initiere copii nu va recomand. am facut pentru cel mic un abonament de 10 sedinte/2 saptamani 200 ron. bani in plic la instructoare fara chitanta nimic. din care a facut doar 5, in primele 3 s a balacit de voie si in urmatoarele 2 l-au speriat cu sarituri/scufundari. pe instructoare o cheama mihaela togoe, nu are nici o treaba cu copii, ii forteaza, obliga sa faca diverse...
State Sorin
Bună ziua,
Aş dori să ştiu dacă se fac înscrieri la cursurile de iniţiere în fotbal pentru copiii (băieţi)cu vârsta de 8 ani (născuţi în anul 2005), şi costurile aferente.
Mulţumesc
State Sorin
Bună ziua,
Aş dori să ştiu dacă se fac înscrieri la cursurile de iniţiere în fotbal pentru copiii (băieţi)cu vârsta de 8 ani (născuţi în anul 2005), şi costurile aferente.
Mulţumesc
magda
Buna ziua!As dori sa stiu pretul unui abonament la... piscina si care este programul. Multumesc
keetyk
As dori sa stiu si eu cat costa pentru copii un abonament pe o luna la Inot
nicu
Buna ziua!As dori sa stiu pretul unui abonament la piscina si care este programul. Multumesc!
manugabi
cine joaca fotbal? ca vreau sa ma inscriu
nina alexandru
buna ziua
m-ar intersa un abonament la piscina , asi dori sa stiu cit costa, si ce servici aveti !
ioana
Buna seara! Ma intereseaza si pe mine pretul unui abonament lunar la piscina si orarul.
Multumesc
Radu
Buna ziua ! M-ar interesa cat costa un abonament lunar,cate sedinte intra si daca se pot lua si separat ore de inot.Va multumesc anticipat.
ILEANA
Ma numesc Ileana Cristea am un baietel de 4 ani jumatate sunt cadru militar si as dori sa stiu cat costa un abonament pe luna la cursurile de inot -initiere.Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
adrian
as vrea sa sa ma inscriu si eu la cursurile dumneavoastra de inot id ady.sukru
nicusor
Buna ziua, sunt interesat despre un abonamnet la piscina pe o luna pentru 1 persoana, cat costa si unde anume se afla exact bazinul clubului steaua
Va multumesc
Claudiu
Buna ziua
As dori dak se poate sa imi trimiteti o lista de oferte/programuri/pret
si toate detalile posibile
va multumesc si va doresc o zi buna
adrian
Buna ziua

Va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie o lista cu preturile si marimea piscinei.

Va multumesc
marin ana-maria
Buna seara!
As dori sa-mi spuneti cat costa un abonament pentru piscina de la clubul sportiv central al armatei "Steaua"! Militarii au facilitati?!Va multumesc anticipat si astept raspuns? Seara buna
Marinela
Buna ziua, sunt interesata de lista de preturi (in special pentru piscina si tenis) si de prgram. Multumesc anticipat
Ionella
Buna ziua, sunt interesatea despre un abonamnet la piscina pe o luna pentru 2 persoane, cat costa si unde anume se afla exact bazinul
Va multumesc
Avram Adrian
buna ziua
ma intereseaza sa fac putina miscare si dores sa merg la o piscina ca a dumneavoastra,as vrea sa stiu ce conditi oferiti,pretulsi programul.
va multumesc.
mihaela iatan
buna ziua.ma intereseaza cat costa pretul unui abonament pe luna sau sezon.care este programul si daca este cu intrare zilnica ,(pret intrare pe zi)? multumesc anticipat.
ionela
Buna ziua, am o fetita de 5 ani, frumoasa si desteapta, care isi doreste enorm de mult sa invete sa calareasca. As dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a o inscrie la clubul dvs si care sunt tarifele. Va multumesc anticipat. Cu respect , Ionela Clipa
burda mirela
Buna ziua, sunt mama unui baietel de 7.5 ani care face inot de 3 luni la o piscina care este destul de departe de casa, noi locuind in Dr. Taberei.V-as recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns la intrebarile mele:
1.Se fac in continuare cursuri de initiere pt copii?
2.Ce pret are un abonament si cate sedinte cuprinde?
3.Cum se fac inscrierile?
VA MULTUMESC MULT !
stemate monica
buna ziua, ma intereseaza daca la Clubul Sportiv Steaua, exista cursuri de dans modern, care este tariful practicat, cand se fac inscriuerile si care este programul.Fetita mea are 4 ani si 6 luni.Multumesc
Catalin S.
Buna ziua,

Ce lungime are bazinul si ce pret este un abonament

Multumesc frumos.
Octavian
Buna ziua,

Imi puteti spune si mie care sunt tarifele pentru cursuri de inot adulti, precum si modalitatea de inscriere si orarul.

Va multumesc anticipat.
Pavel Crintea
Cat costa si cum se fac inscrierile (pt 1 copil, 7 ani si jumatate. Initiere inot)?

Multumesc.
Nastase
Buna ziua!
As vrea sa stiu si eu care sunt tariferele practicate de dumneavoastra pentru inot initiere copii.Va multumesc tare mult!
Ghindu Aurora
am doua fetite una de 4ani si una de 9ani, as dori sa stiu care este pretul abonamnetului; As mai dori sa stiu care este programul, se poate si in sambata sau duminica sau dupa amiaza? Va multumesc! Astept raspuns.
ghimpe andreea
Buna ziua,

As dori sa ma inscriu la acest club si ma intereseaza pretul abonamentului lunar.Va rog sa mi raspundeti pe aceasta adresa de e-mail cat mai repede!

Va Multumesc!
Alexandra
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca o fata de 15 ani s-ar putea inscrie la niste cursuri de inot initiere, urmate apoi de cursuri de performanta. Multumesc.
Magda Dutu
As vrea sa stiu daca-l pot inscrie pe nepotelul meu de 5 ani si jumatate la cursuri de initiere in fotbal, pe o perioada determinata (2 luni), cat sta in vacanta in Romania. El locuieste in Italia, dar va veni in aceasta vara in Bucuresti si va sta aici, in apropierea stadionului Steaua.
De asemenea, as dori sa stiu cat costa abonamentul (daca se poate) si in ce conditii se desfasoara cursul:
daca trebuie insotit, cat dureaza un curs pe zi...

Astept un raspuns.
Va multumesc. Magda Dutu
Stefi
Buna ziua,

as dori sa ma inscriu la acest club si ma intereseaza pretul abonamentului lunar.Va rog sa-mi raspundeti pe aceasta adresa de e-mail cat mai repede posibil.

Va multumesc!
Alexandra Tehleanu
Buna ziua,

As dori sa/l inscriu pe fiul meu de 9 ani la clubul dv.sa faca sport de performanta , cum trebuie sa procedez,multumesc stept raspuns...
alexandra tehleanu
buna ziua as dori sa stiu daca este permisa intrarea persoanelor publice, ma intereseaza pt fiul meu de 9 ani,si as dori sa stiu programul si pretul abonamentului pe o luna,multumesc si astept raspuns...
dragusin carmen
buna ziua!as dori sa stiu cat este intrarea atat in cursul saptamanii cat si in week end!si care este timpul pe care il poti petrece la piscina pentru acesti bani!
va multumesc!!!
dragusin carmen
buna ziua!as dori sa stiu cat este intrarea atat in cursul saptamanii cat si in week end!si care este timpul pe care il poti petrece la piscina pentru acesti bani!
va multumesc!!!
gabriel
buna ziua.as dori sa imi spuneti cat costa intrarea si deasemenea cat e pretul la abonamenutul lunar!multumesc
Rae Stefania
Va rog sa imi trimiteti lista cu abonamentele care le aveti ptr piscina si sauna .
Va multumesc .
Alexandru
As dori sa vad si eu oferta cu abonamente daca se poate. Va multumesc anticipat
Mary
as vrea sa sriu si eu preturile acestui club.va multumesc
cristina
asi dori sa-mi trimite un mail cu adersa si pretu abonamentului

Laur17
Buna Seara... As dori sa aflu si eu pretul abonamentului si orarul va rog... Daca se poate sa-mi trimiteti si mie un e-mail...Va Multumesc!
vasilica ana-maria
Buna ziua as dori sa-mi rimiteti pe e-mail pretul abonamenteleor
Popa Bogdan
As fi interesat de finformatii cu privire la abonamentul lunar, la intrare fara abonament si la alte servicii ce imi pot fi oferite, multumesc anticipat
ionut
Buna ziua. As dorii sa aflu si eu preturile actuale per zi si tipurile de abonament percepute de dumneavoastra precum si dimensiunile piscinei L, l, H. Va multumesc.
Mentionez ca nu sunt cadru MAPN sau MAI
gabriela
buna seara!As dori sa-mi spuneti si mie programul cursurilor de kick boxing si locul in care se desfasoara antrenamentele.Eu practic de 7 ani kick box si m-ar interesa foarte tare cursurile de kick box.va rog sa nu ezitati sa-mi raspundeti la mesaj.Va multumesc anticipat.
iulia
Buna seara,
Va rogmult spuneti-mi si miedaca exista p0rogram cu cursuri de initiere pentru persoan peste 30 ani.Care este pretul?
Multumes frumoas!
adela
as dori sa stiu daca aveti si cursuri de aquagym si daca aveti ce pret are abonamentul.
Isabelle
Buna ziua.M-ar interesa pretul abonamentului lunar sau intrarea.
Ovidiu
Buna ziua,

As dori daca se poate sa aflu informatii referitoare la pret lunar, pret sedinta si orarul zilnic de acces la piscina.
Multumesc anticipat!
diana
buna ziua.as dori sa imi spuneti cat costa intrarea si deasemenea cat e pretul la abonamenutul lunar!multumesc
Florin
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita? De asemenea cat costa o singura intrare?
Multumesc
Andrey
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?De asemenea cat costa o singura intrare?
Multumesc
florentina
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si daca cumva in abonament e inclus un anumit numar de ore!iar in rest cat mai multe detalii despre conditiile oferite!

va multumesc... o zi buna!

Multumesc
catalin
As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina
stefi
As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?exista un instuctor?
Multumesc
ILIE CRISTIAN
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?sala de forta aveti?De asemenea cat costa o singura intrare?

Multumesc
sorin pavel
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp
Lucian
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp!daca este acoperita?De asemenea cat costa o singura intrare?

Multumesc
chiticaru sorica
buna ziua, am un baiat de 12 ani cam plinut si as dori sa stiu daca poate veni dimineata si cat costa lunar
va multumesc
Adrian
Buna ziua,

M-ar interesa orarul, pretul unei intrari, al unui abonament (cate intrari sunt incluse), cat de mare este piscinasi care este adancimea maxima , daca e acoperita sau nu.

Va multumesc
Carmen Gheorghe
Draga domnule/doamna,

Din acest anunt nu am inteles daca bazinul de care dispune Clubul sportiv al Armatei este deschis pentru cei care doresc sa practice inotul doar ca amatori si/sau intretinere.Eu locuiesc in Drumul Taberei si daca as putea folosi aceasta facilitate ar fi extraordinar. V-as fi ruga sa imi da-ti mai multe detalii inclusiv oferta de preturi.

Multumesc anticipat,
Carmen Gheorghe
Angelina
As dori sa mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp.Deasemenea si costul unei singure intrari. Se tin cursuri de inot pentru adulti, iar daca da, cat costa ?
Multumesc anticipat
Alecsandra
Buna ziua.
Imi puteti spune va rog care este pretul unui abonament lunar si cate intrari include acesta? Piscina este acoperita, se poate folosi si pe timp de iarna? Astept mailul dvs. Multumesc mult!
coteanu sorin
salut!
ma intereseaza locatia exacta a bazinului de inot , tarifele pt.copii 4ani si programul de lucru;organizati cursuri pe timp de iarna?
astept raspuns!
va multumesc
Cristian
Buna ziua.
As dori daca puteti sa imi trimiteti prin email o lista cu toate serviciile pe care le oferiti is daca este posibil pretul pentru un abonamet lunar.
Pot benificia de facilitati in cazul realizari unui abonament extins pe mai multe luni?
Mateiu
Buna ziua,

M-ar interesa orarul, pretul unei intrari, al unui abonament (cate intrari sunt incluse), cat de mare este piscina, daca e acoperita sau nu.

Va multumesc
Cristina Andrei
As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar la Clubus Sportiv Central al Armatei si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si daca se foloseste iarna.De asemenea cat costa o singura intrare?
Multumesc anticipat.
Badescu Adrian
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?De asemenea cat costa o singura intrare?
Multumesc
Hamuraru Alexandru
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar,respectiv anual(toate nivelele de abonament) si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?De asemenea cat costa o singura intrare?
Multumesc
Mihai Andrei Stefan
As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp!De asemenea cat costa o singura intrare?

Negreanu Melania
Buna Ziua. Ma intereseaza programul, ce abonamente se pot face la piscina si pretul. As dori mai multe informatii legate de acest aspect, deoarece e in zona si intentionez sa vin sa inot.
Va multumesc
Adriana
Buna ziua!
m-ar interesa cursuri de inot pentru baiatul meu in varsta de 12 ani!V-as ruga sa-mi trimiteti oferta cu programul cursurilor,daca se poate!Va multumesc anticipat!
cristina dobrea
Buna ziua,

M-ar interesa orarul, pretul unei intrari, al unui abonament (cate intrari sunt incluse), cat de mare este piscina, daca e acoperita sau nu.

Va multumesc
cristi
buna ziua ,

as dori si eu tariflele pentru abonamente , tariflele pentru intrari separate si cateva poza daca se poate.Ma intereseaza daca aveti si sala de forta .

Multumesc
Iordache Cristian
As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?sala de forta aveti?De asemenea cat costa o singura intrare?
Fotografii va rog lae complexului
georgiana
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp!De asemenea cat costa o singura intrare?

Multumesc
laur
buna ziua as dori sa aflu si eu cateva date despre pretul unui abonament la piscina , sala de forta sau ce alte facilitati mai aveti , si daca se vine cu un grup ce facilitati ne puteti oferi. daca aveti piscina acoperita si alte dotari . Multumesc anticipat
Carmen Negoescu
Buna ziua,

M-ar interesa orarul, pretul unei intrari, al unui abonament (cate intrari sunt incluse), cat de mare este piscina, daca e acoperita sau nu.

Va multumesc
olariu
Buna ziua,

As dori sa-mi trimiteti pe e-mail pretul abonamentului lunar si intervalul orar in care poate fi folosita piscina si pentru cat timp! este acoperita?sala de forta aveti?De asemenea cat costa o singura intrare?

Multumesc
Adauga comentariu

CLUBUL SPORTIV CENTRAL AL ARMATEI "STEAUA"

 
CLUBUL SPORTIV CENTRAL AL ARMATEI
Bd. Ghencea nr. 35, sector 6
021-413.60.07
021-413.60.12
Orar LvV: 8v16
Rating 3
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Diplomatic Club
Program:
Zilnic 08.00-22.00
Tarif: 850$ / an
 
Piscina Lia Manoliu (Stadionul National)
 
World Class Health Academy
World Class Health Academy
 
Bleu Ciel Club - piscina
Bleu Ciel - zona Floreasca. Club - piscina.
 
Sporting Club - Bamboo
Bamboo - Sporting Club
Piscina Bamboo, terasa etc.
 
STIRI SI EVENIMENTE
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
Clubul Miramar
La piscina Miramar se fura ca in codru de la imbra...
CLUBUL SPORTIV SCOLAR NR. 1 "PAJURA"
Buna ziua,va rog sa mi trimiteri pe e-mail tipuril...
Crowne Plaza Health Club
Buna ziua, puteti sa-mi trimiteti va rog, cat cost...
Tenis Club BTT
pagina mea de Facebook: Lectii tenis de camp Tony ...
CLUBUL SPORTIV SCOLAR NR. 1 "PAJURA"
Buna ziua, Am un baietel de 4 ani si unul de 2 ...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017