Find us on Google+
Contact Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Distractie si relaxare   Masaj Erotic Bucuresti

Masaj Erotic Bucuresti

RSS

 

Authentic Massage
Massage, Night Club, Streeptease, Lap dance, Vip Rooms, Sauna, Jacuzzi
 
Confidential
Salod de Masaj erotic Confidential, erotism discret, body masaj senzual in Bucuresti
 
Deluxe Masaj
Deluxe Massage - masaj
 
Jasmine Palace Club
Fiecare maseuza Jasmine Palace Club este un izvor de inspiratie, de rafinament, de seductie, care traieste pentru a va incanta simturile...
 
Karma
Salon de masaj erotic Bucuresti, cu vechime si carte de vizita - Karma.
 
Masaj Jade
Salon de Masaj erotic in Bucuresti
 
Masaj Lucky Love
Descopera tandretea si rafinamentul unui masaj super senzual. Cadrul intim si relaxant, masajul erotic oriental oferit de maseuzele Lucky L...
 
Masaj Nirvana
Salon Masaj Nirvana Bucuresti
 
Masaj Noblesse
Salon masaj Bucuresti
 
Mon Amour masaj
Castigatorul premiului pentru "Cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti", Mon Amour Massage, se afla in zona Piata Romana, Bucuresti.
 
Natasha Massage
Salon de masaj Natasha
 
Perfect Massage
Salonul de masaj Perfect Massage este situat la km. 0 si ofera servicii de: masaj de relaxare, masaj terapeutic, body masaj, masaj dublu, m...
 
Safira masaj
Salon de masaj in Bucuresti, Safira.
 
Sakura Masaj
SALON INCHIS! Chestia asta cu masajul punctului G e interesanta, daca reusesti sa-ti infrangi senzatia ciudata de la inceput... Va ruga...
 
Templul Zeitei
Finding a pleasure oasis near the Alba Iulia Square-Bucharest, we will be pleased to offer full body Tantric Massage.Your Tantric Goddess w...
 
Vip Obsession
Masajul Naturist si Masajul Tantric - toate la Vip Obsession
 
IncantoMasaj
IncantoMasaj
 
Tao Center - masaj
Masajul reprezinta un pic mai mult decat o experienta placuta si relaxanta. Atmosfera e placuta, orientala. Va rugam sa aveti in vedere ca...
 

Masaj Erotic Bucuresti

- are conotatii tantrice; masajul tantric este un ritual al masajului erotic, prin care energia sexuala este nu este eliberata in exterior, ci este ridicata, prin tehnici specifice, spre centri de forta superiori.
Senzualitatea rezida atat in atmosfera intima in care el se desfasoara, muzica erotica si lumanari, intr-un decor oriental, cat si din miscarile lascive, executate de maseuza.

Atingerile usoare, delicate, sugerate parca, ale corpului maseuzei, fac  din acest masaj si o forma de relaxare, de eliberare a stresului sexual si psihic. Experienta senzuala, masajul erotic de relaxare poate fi body massage, thai massage, masaj erotic la dublu etc.

Istoria masajului erotic incepe inca din antichitate, Ayurveda, sistemul tradiţional de medicină indiană, punand accent foarte mare pe masajul senzual cu uleiuri aromatice. Vechii indieni isi ungeau corpul cu uleiuri inmiresmate, si se scaldau in apele fluviilor sau lacurilor socotite sacre. Masajul traditional indian, ayurvedic, consta din eflueraje, presiuni si framantari ale partilor moi ale intregului corp.

Originea cuvantului "masaj" are mai multe explicatii posibile. Unii etimologi considera ca "masaj" provine din limba araba de la cuvantul "mass» sau "masch" - "atingerea usoară", altii il asociaza cuvantului grec "masso" - "a strange cu mana" sau latinescului "massa" - "ce se lipeste de degete". Indiferent de originea cuvantului, sensul este acelaşi: atingeri cu mana ale corpului. Din cele mai vechi timpuri masajul a fost o parte componenta a artei medicale practice. Tehnici de masaj pentru prima dată au fost descrise, in scris, de indieni si chinezi.

In antichitate, masajul erotic era considerat o modalitate de preludiu si de educatie sexuala, de care oamenii se bucurau destul de frecvent. In vechea Elada, Hipocrate declara ca "Medicul trebuie să aibă experienţă în multe privinţe, dar fără doar şi poate în privinţa masajului, căci masajul poate întări o încheietură care e prea slăbită, şi poate slăbi o încheietură care este prea înţepenită.”

Romanii au preluat şi dezvoltat arta masajului de la greci, Venus, zeita dragostei si a frumuseţii avand stransa legatura cu utilizarea şi cunoaşterea plantelor pentru imbunatatirea vietii sexuale (completate cu sedinte de masaj erotic), erotismul fiind considerat un adjuvant de viaţă sanatos, si cuprinzand aromoterapie, masaj, băi de vindecare. In Roma Antica, masajele cu caracter erotic, folosite ca preludiu sau postludiu, erau considerate utile in revigorarea fortei vitale, esentiale pentru mentinerea virilitatii si a puterii fizice. Placerile sexuale, dorintele erotice, si indeplinirea fanteziilor intime erau considerate in aceea perioada ca necesitati ale vietii normale, naturale, si nu capricii. 

Din secolul XIX, masajul incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut in Europa, fie ca masaj de relaxare, terapeutic sau masaj tantric si taoist, cu versiunile mai occidentalizate denumite generic masaj de relaxare, masaj reflexogen, masaj terapeutic, si masaj erotic.

 
STIRI SI EVENIMENTE
alte stiri | alte evenimente
CELE MAI VIZITATE
ULTIMELE COMENTARII
Natasha Massage
Este un salon super ok. Fete f... citeste tot
Sakura Masaj
Ma intereseaza si pe mine punt... citeste tot
Tao Center - masaj
Aveti si masaj erotic pentru f... citeste tot

 

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2014